Sådan slapper vi af

Sov længe, sædvanlige morgenritual, og så en tur i skoven for at gå en lang tur, nyde skovens stilhed, dufte de mange dejlige dufter der er, når skoven er våd. Vi stødte på en masse brombær, lige til at spise, men vi stødte også på disse helt røde

Røde brombær i september!

Så naturen kan heller ikke finde ud af at det er efterår og ikke forår nu. Det må tilskrives det meget regnvejr vi har haft på det seneste, og når så temperaturen i eftermiddag sneg sig op på 25,6 gr. så sker der noget i naturen.

Fandt også et “kradsetræ” til rådyr !!

Kradsetræ

Efter formiddagskaffen småhandlede vi lidt fornødenheder og så tog pokker ved os. Jeg ryddede op i udhuset og fik fyldt bilen med ting der bare skulle smides ud. I mens vaskede Julia de tallerkner og pynte do af, vi købte i går. Sammen tog vi på containerpladsen. Hjemme igen gik jeg i gang med at vaske vinduer og Julia støvsugede og ordnede bilen indvendig.

Samtidigt laved jeg hyldebærsaft af de bær vi plukkede i går. Det blev til en hel flaske til brug i vinter, plus lidt til brug straks.

Hyldebær saft

Resten af søndagen gik med ren afslapning, hygge og en tur på stranden

Ship ohøj
Soppetid

Vi tog på vejen hjem lige en smut ned i havnen, her var den helt nye færge Hammerhus ved at lægge fra kaj, lidt på afstand på vej ud af havnen, tog den sig sådan ud, i gennem Julia’s linse

Hammershus på vej mod Køge

Nu vil jeg tænde grillen og grille nogle gode bøffer 😉

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *