Med et mulehår.

Underlig overskrift, jeg ved det. Men når vi nu tager til travløb på Verdens mindste travbane, så må det være den rette overskrift. Vi har talt nogle gange om, at vi skulle tage til travløb, fordi Julia aldrig har været på en travbane, og da Bornholms Tidende i dag invitere til gratis travløb, tja så tog vi afsted. Vi gik en tur i staldområdet, for at indsnuse atmosfæren og lugten af heste(lort) og for at Julia fik lejlighed til at tage billeder, og nok så vigtigt, fik kælet en hest på panden. På vej hjem fortalte Julia, at hun havde fået taget 350 billeder !!!!

Aftenens første løb, et begynderløb blev præsenteret på denne måde

Mens Julia tog sine billeder, tog jeg lidt af hende “på arbejde”

Der var mange heste
Flere endnu
Hvor skal jeg nu gå hen
Der var masser af tilskuer, men der kom endnu flere lige før løbene startede

Men inden da var dagen for mig, gået meget stille, da min tinsoldat støber havde fri i dag, måtte jeg selv træde til. Jeg vidste godt på forhånd, at der sikkert ikke ville blive brug for at støbe med vore gæster. MEN vi havde ikke flere til salg i billetsalget, så jeg satte mig op, og støbte en times tid. Det blev til ca. 20 styk. Så Zarina i billetsalget blev glad, for nu kunne hun sælge igen.

Julia var på sprogskole i AOF på Snorrebakken. Hun startede reelt op i dag, i en klasse med kun 4 elever og en rigtig god lærer, så hun var helt på toppen da hun kom hjem, og ringede til mig. Herligt når nu den kommunale sprogskole ikke fungere. Hun kom på hold med en, der havde gået der i 1½ år og så to bornholmere med sprogvanskeligheder.

Vi fik også i dag monteret ny skærmbeskyttelser på vores telefoner på TDC erhvervscenter, da ingen andre udbyder kunne levere de rigtige skærmbeskyttelser til vore mobiltelefoner.

Grillen kom igen i gang til aftensmaden, så du kan forstå vi er rigtig glade for den nye grill.

I går eftermiddags var vi på Kultippen og klippe havtorn.

Der klippes

Vi fik 1½ bærepose inden vi måtte køre hjem. Det måtte vi fordi jeg kom til at klippe mig i pegefingeren med en rosesaks. Bærerne blev skyllet og kom op i saftkogere

Der dampes

Det fik vi ca 1 1/4 liter saft ud af. Vi skal vi bare beslutte om det er til at drikke eller lave gele af – eller begge dele

Færdig arbejde

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *