Travl dag.

Som ventet blev fredagen meget travl lige fra morgenstunden. 6 gamle sergenter fra Bornholms Værn’s tid havde bestilt en guidet rundvisning kl 10 i formiddags. Normalt tager sådan en rundvisning 5 kvarter, men her var der tale om gamle soldater så den tog 7 kvarter, og så var jeg ved at få temmelig travlt. For klokken 12 kom 60 skoleelever til rundvisning på museet. Det kunne jeg naturligvis ikke selv klare, så jeg havde to hjælpere på. Så vi klarede den i god stil og til Hillerød Lille Skoles fulde tilfredshed.

Der lyttes intens

Så jeg var lidt træt da vi var færdige kl. 14.30. Det blev så lige også et møde til kl. 15.30. Så var den dag brugt. I morgen kommer der en ny travl dag. Vi har åbent på museet med foredrag, kørsel med vores gæster i Jûlkat og vores Eagle1. Derudover har vi for første gang i år Sortkrudt show. På grund af afbrændingsforbuddet har vi ikke måtte afholde de to første, så vi har sparet på krudtet – indtil i morgen.

Da vi havde spist kørte vi en tur på Mo Mo, et lidt specielt sted. Hver fredag er der levende jazzmusik og sang. Sangerinden er en af Julia’s veninder.

Jazz på Mo Mo

Så vi var der et stykke tid inden vi kørte til havneområdet for at nyde solnedgangen

Den tog sig således ud.

Ham selv
Hende selv
Solnedgangen
Smukt syn syntes jeg
Et mere

– og sådan gik den dag på bedste vis.

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *