Av min r…

Lørdag blev en rigtig travl dag, da vi havde museet åbent. Dels holdt Figa et foredrag om hans tid som udsendt til Helmand, dels kørte vi med vores gæster i vores Jûlkat og så kunne vi endelig afholde et sortkrudt show. Det er første gang i år. Årsagen til vi ikke har afholdt dem, var det generelle afbrændings forbud. Men i går holdt vi det, og som altid er det en stor succes.

Masser af mennesker så på, her et lille udsnit

Da jeg kom hjem stod maden på bordet, det her smagte vanvittigt godt

Mums

I dag søndag har vi slappet af. Efter morgenmaden handlede vi lidt ind, hvorefter vi kørte til Aakirkeby for at besøge en af Julia’s studie veninder Aasrun. Hun er flyttet til Bornholm i maj måned i år fra Island

Derefter kørte vi en tur i Ekkodalen, hvor vi gik turen til og rundt om Gamleborg. Gik lidt i selve Ekkodalen inden vi kørte hjem.

Lidt billeder derfra.

På vej til Gamleborg og de 151 trin op – og ned
På Gamleborg
Jeg var der også
Ekkodalen på den lange led
Ved kilden og stedet hvorfra ekkoet lyder bedst

Hjemme  gik Julia i gang med lidt huslige sysler og jeg slog græsset.
Da jeg slog det foran huset, faldt jeg over en pæl lige ned på højre r..balde, kæft det gjorde, og gør stadigvæk ondt. Så vores badetur på Sorthat Odde dropper vi måske i aften. Hvis ikke skriver jeg her senere.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *