Lidt af hvert

I går var bare en almindelig dag på kontoret med de sædvanlige rutine gøremål. Ved solnedgangstid kørte vi igen til Nørrekås for at nyde solnedgangen, og den blev ret usædvanlig, da solen var gået ned, se selv.

Solnedgang over havnen

Og et mere

Usædvanlig smuk solnedgang

Det på trods af en ret kraftig vestenvind denne aften. Vi gik også en tur helt ud til vandet, her kom der nogle store bølger som sendte masser af vand ind over molen

Julia måtte springe for ikke at blive gennemblødt

Her holdt hun lidt mere afstand !

Afstand

Efter turen på havnen gik vi en tur op i de små gader i den gamle del af Rønne. Her opdagede jeg en pudsig ting. De to billeder er taget lige over for hinanden, kan du se hvad det er jeg mener?

Til højre
Til venstre

Dagen i dag torsdag startede ganske stille og roligt med disse syn fra vores soveværelse

Skønne skyer

I vinduet står en af vore flotte orkideer, som Julia tager sig. Hun er helt fabelagtig til at få dem til at blomstre.

Helt vildt mange blomster

Efter denne skønne morgen skal jeg hilse og sige at dagen eksploderede på en uventet måde. Fik besøg af Dæk Torben, han kom for at hente et forhjul til museets havetraktor, det var revnet. Han medbragte denne skraldespand som en gave til museet

Kommentar skulle være unødvendig!

Senere på dagen hentede jeg forhjulet. Jeg kunne ikke få lov til at betale for det, det var en sponsering sagde Torben. Jeg takker.

Nyt fordæk

Men så kom problemet, for pludselig stod den 23 skole elever og 3 lærer, klar til en rundvisning – øh jeg havde ingen rundvisning i dag med dem, det var først i morgen. Nu var der bare lige det, at de havde glemt at fortælle mig de kom torsdag. Men som jeg altid siger “Det umulige klarer vi med det samme, miraklerne tager lidt længere tid”
En af mine frivillige Hanne fik et telefonopkald, og 10 minutter senere stod her der, klar til at klare billetsalget. Så gik guidningen igen med en halv times forsinkelse. Så begge klasser kom igennem ad to omgange, og glade var de, efter mange undskyldninger.

Der skubbes !

Vi er lige kommer hjem fra en lille aftentur, dels hen hvor vi sædvanligvis ser rådyr komme ud og spise, hvilket de også gjorde i dag, og så en tur til vandet og frisk luft i lungerne.

I morgen er Julia som sædvanlig på sprogskolen på Campus Bornholm, og jeg har en skole på besøg igen.
Julia går som jeg vist nok har skrevet om før, også på FVU uddannelsen i Dansk på AOF skolen, næsten lige uden for døren, hver tirsdag og torsdag. SÅ hun gør noget ved det, og hendes dansk rigtig godt nu.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *