Weekend – endelig

Sidste weekend bestod kun af søndagen, da jeg holdt museet åbent, men i denne weekend er hel uden arbejde.
Vi sov så igen længe, lige til kl. 7.00, men vi gik også sent i seng allerede kl. 22.00 🙂 Joggingtur, morgenmad og hvad skal vi lave i dag. Det var nemt, fordi jeg havde en Prisindsamling for Danmarks Statistik, 9 forretninger i Rønne skal jeg besøg. Jeg tog i to af dem i går. Kl. 9.30 startede vi ud, når jeg siger vi, er det fordi Julia fulgte med mig. Der var jo en skotøjsforretning og en dametøjsforretning der skulle besøges.

Da vi var færdige kørte vi til Østermarie, til en af Julia’s studieveninder, for at hente æbler.
Jeg havde ikke drømt om at det var en mini frugtplantage de havde, men det var det. Vi fik 3 forskellige slags æbler, pærer og Victoria blommer med hjem, så nu er der lidt arbejde til kokken igen 😉

Vi fik lidt hjælp

Lige da vi var færdige om kom til deres så startede dette vejr

Det varede i ca 5 minutter, så skinnede solen igen.

Så lige nu tager vi en slapper inden der skal ordnes blommer og æbler, og Julia skal studere dansk, for mandag den 24. skal vi til Glostrup hvor hun skal til dansk prøve a2. Så der forberedes på livet løs.

Sådan kom æblerne til at se ud da de var lavet til æblegrød, de er af sorten Discovery

De er røde

Blommerne blev udstenet og lagt i fryseren

Victoria blommer

Den her blomme overlevede 😉

???

Vi kørte vores sædvanlige aftentur for at sige godnat til de mange rådyr der lever her omkring hvor vi bor. Vi så ikke dem alle i dag, måske kom vi lidt for sent afsted. Vi kørte til stranden hvor jeg tog disse billeder af Julia i gang med at tage billeder, og så dagens solnedgang.

Hjemme igen i varmen, det var s…. koldt ved stranden, det blæste en ½ pelikan, fik vi lidt at varme os på og lidt snack – og sådan gik vores lørdag.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *