4 måneder siden !!

I fredags startede “Kulturugen” på Bornholm. Vi kiggede lidt på programmet i går, og fandt et par ting vi godt ville se. Nu er det bare sådan, at hvis ikke køber et Kultur Badge til 50 kroner, så kan man ikke se nogle af arrangementerne, heller ikke dem der er gratis ?? Så det blev ikke meget kulturberigelse til os i denne omgang.

Men inden vi tog afsted, tog vi vores sædvanlige dejlige gåtur i skoven, for at indsnuse den herlige duft der er, samt at få motion. Det skal lige siges, at Julia inden morgenmaden laves hendes sædvanlige 15 minutters yoga og 15 minutters løbetur.

Vi kørte så en tur til Gudhjem og gik en tur rundt i byen, hvor vi tog nogle billeder som disse

Der er smukt i Gudhjem

De her to delte en bakke pommes frites

 

Ved Gudhjem Bibliotek står et stor flot figentræ

Herefter kørte vi til Svaneke og efter vi havde indtaget et par sorbet is fra Bornholms Ismejeri. De laver Bornholms absolut bedste is. Gik vi en tur rundt i byen. Her fik Julia taget en masse billeder, jeg tog desværre ingen.

Hjemme igen lavede vi frokost, min absolut ynglings frokost ret “Sild i pelskåbe” direkte oversat fra russisk. Det smager herligt med groft brød til, og sikkert også med vand i små glas 😉

Julia’s “Sild i pelskåbe”

Resten af dagen har været ren afslapning, og der bliver ingen solnedgangs tur i dag.

Så var der lige det med “4 måneder siden”. Jo ser du, nu har jeg ikke spist hvidt brød, sovs og anden usundt mad i 4 måneder. Oksekød spiser vi omkring 1 gang om måneden og svinekød kun en gang hver anden måned. Det betyder at jeg aldrig mere har ondt i maven, som jeg ellers har haft hele mit liv. Nervøs tyktarm kalder lægerne det. Det tror sig pokker den er nervøs, med al den antibiotika der fyldes i dyrene.

Der i mod spiser vi masser kyllingekød(u-pumpet) og masser af frisk fanget fisk direkte fra kutteren, og masser af grove grønstsager

Så – pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *