Indian summer

Dagen i går var bare en almindelig mandag, fra morgen til aften, med alle de sædvanlige rutine gøremål. Vi tog en tur til Antoinette stranden for at nyde solnedgangen. Men først tog jeg nogle før-solnedgang-billeder

Du ved hvem der er ikke?
Vandet har snart taget et stort stykke strand
Mon ikke vi har vind fra venstre (vest) her
Og sådan så solnedgangen ud i går

I dag tirsdag var sådan set også en almindelig dag indtil kl. 15. hvor Julia havde et møde på Kommunen omkring hendes arbejdsmuligheder, nu hun har fået godkendt hendes uddannelse. Det blev et godt og positivt møde, som der skal følges op på i næste uge. Indtil da havde Julia været på FVU undervisning i dansk AOF, jo hun ridder på to heste for at lære dansk så hurtigt som muligt, for at forbedre hendes jobmuligheder.

Min dag var som de fleste tirsdage, men dog noget mere stille nu vi på vej ud af turistsæsonen.

Vi spiste tidlig aftenmad, kørte til Sorthat Odde, ikke for at bade, men for at nyde det pragtfulde vejr vi har haft i dag og stadigvæk har. Her klokken 21 har vi 22 gr udenfor. Vi fandt en bænk  foran et af de mange små huse, og her læste Julia en historie på dansk for mig fra en bog fra Sprogskolen. Efter et par kapitler gik hun på fotojagt. Du kan i øvrigt se de mange for hun tager på Facebook her:

https://www.facebook.com/julia.petrova.397

Det blev lige til et par billeder fra mig også

Et “kønt” par

Her et fra min Hoffotograf

På kort afstand, med sol i øjnene
Og lidt længere væk fra

Sådan så solnegangen ud i dag

10 minutter før den forsvandt

På vej hjem kørte vi lige forbi havnen

– og her forsvinder den så

I aften har vi øvet dansk en times tid, og nu mens jeg skriver her, ser Julia på alle hendes billeder fra i dag og samtidigt skriver hun med en veninde i Moskva. Hende og hendes mand er lige kommet hjem fra Kreta. De “måtte” derned da de så vores billeder derfra og beskrivelserne om hvordan vi havde det dernede i foråret.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *