Gå hjem og læg dig Knud

Som jeg har skrevet skal Julia til eksamen i dansk a2 på mandag, så for at udnytte vi alligevel tager til Djævleøen tager vi afsted i morgen tidlig kl. 6.30. Men som du sikkert har hørt, så er orkanen KNUD på vej mod Danmark, som jeg ser det, vil den ikke ramme Bornholm, som DMI så fejlagtige igen har forudsagt. Den Norske vejrmelding, er mere behersket. Men alligevel, gå hjem og læg dig Knud.

Her i eftermiddag sad vi i haven og nød det gode vejr og 23 graders varme, da det pludselig blev meget sort overskyet med en voldsom fart på skyerne.

Det tog ca 5 minutter, hvor efter regnen kom. Det regnede godt en times tid og vi gik 14,2 mm. Det så således ud

-og helt rigtig, jeg havde lige pudset vinduer i forgårs…. Men nu blev bilen da vasket, da jeg ikke kørte i carporten, da der hang vasketøj…

Lige nu har vi den skønneste solnedgang, så mon ikke KNUD er gået hjem ?

Lidt specielt solnedgang

Julia er lige nu i gang med engelsk undervisning via Skype. Når hun er færdig, skal der pakkes til turen og så bliver det sengetid. Færgen vi skal med sejler kl. 6.30 !! Det er første gang vi skal sejle med det nye selskab Bornholmslinjen (Molslinjen) der nu besejler Bornholm. Færgen hedder Express1. Den har jeg sejlet med flere gange fra Sj. Odde til Æbeltoft.

Når Julia er færdig, skal disse Portobello svampe med indhold lige have 5-8 minutter i en 200 gr. varm ovn. Så er middagen klar 🙂

Mums siger jeg bare

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *