Stilhed !!!

I går aftes gik vi vores sædvanlige aftentur på et par kilometer, som vi altid gør, når vi ikke tager på stranden. Det blev en smuk tur med en flot solnedgang. Hylden blomster, kirsebærerne er begyndt at blive røde.

Duftende blomster

Vi passerer stenbruddet på Snorrebakken på turen, og her er som altid er leben af måger.

Måge “sang” i sten bruddet

En andet sted vi også passerer har vi denne “sang”, når klokken er 21:00

I en have ca 75 m væk har rågerne haft reder her i forsommeren, hvilket har medført et ulideligt spektakel. Jeg har det samme problem på museet, bare 50 gange værre. Så også at skulle høre på dem hjemme….

Jeg ved hvad der er sket, om alle ungerne er fløjet fra reden eller ??? men i går blev der pludselig ro i træet – herligt for nu kan vi sidde udenfor i fred og ro igen.

Model foto

At vi så sidder indenfor nu, er en helt anden sag. Julia har travlt med at færdigøre hendes Kvalifikations liste, så den kan blive sendt til Uddannelse- og Forskningsministeriet, så hendes uddannelse kan blive godkendt i Danmark, og dermed give hende mulighed for at bestride/søge job på Universitets niveau.

Når hun er færdig taget vi en tur til vores ynglings strand for at bade i såvel vand som sol.

Må du også have en rigtig god søndag.

Pas på dig selv og hinanden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.