Tid til forandring

Så fik jeg energi og motivation til at skrive lidt igen. Du husker sikkert min svada omkring CPHMED og hende der gjorde mig så gal, at jeg stoppede som poder. Et par dage efter hvor jeg hentede Yulia fra arbejde i Søndermarkshallen, kom hun hen til mig og forsøgte at glatte ud, men som jeg sagde til hende, så var det meget for sent hun tænkte sig om, fordi jeg stod naturligvis ved det jeg havde sagt og skrevet – så det er slut med dem. I øjeblikket opruster de helt vildt med ansættelser og ansatte fra København der kommer til Bornholm !

Som du sikkert ved, kan vi fra mandag køre transit igennem Sverige UDEN en kviktest eller coronapas – men det tror ikke går op for dem. Det betyder er der stort set ingen turister der længere skal podes, nuvel dem som kommer hertil skal fortsat vise en negativ test eller coronapas hvis de skal på restaurant. Det samme skal alle fastboende.

Som bekendt kommer der cirka 5-600.000 turister om sommeren og selv med opgradering de har gang i nu, ville de ikke være nok. Men som sagt, testniveauet bliver meget lille, såååå……

Ellers har den stået på arbejde og forberedelse for Yulia til den mundtlige eksamen. Jeg hygger mig med lidt golf og nogle ture rundt på Bornholm, for at “friheden” efter de sidste 7 års sommer arbejde.

Golf:

Lidt meget vand
På grund af dette

Den 23. maj var det præcist 3 år siden Yulia kom til Danmark. Det fejrede vi med at tage ud og spise på Margeritten i Allinge

     

Så kan maden godt komme. Det var et godt valg vi tog, dejlig stemning og pragtfuld mad. Kan godt anbefales.

Efter vi havde spist gik vi en rundt om kirke
Smuk aften med blå himmel og lidt skæmt

Det blev også til andre ture, her er det Nørrekås Havn vi besøger

Jeg var også en tur på Brohuset

Dejlig udsigt til Hammershus og en kop “kaffe to go”

På samme tur besøgte jeg Moseløkke Stenbrud. Det er absolut et besøg værd, jeg kom lige som de begyndte at sprænge sten. Videoen er lidt urolig fordi jeg stod ikke særligt sikkert 🙂

I dag har vi en fridag, det vil sige Yulia er på Skype nu og en gang i eftermiddag med hendes mor. Men ellers vi vil nyde solen og varmen. Lige nu klokken 10:45 har vi 14,4 gr i skyggen og 31,6 i vore mini drivhus som står på vores højbede.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *