Så er jeg klar igen!

Det blev til en længere pause på min blog, men livet har sommetider en anden mening end jeg har – sååå.

Men altså, jeg har haft lidt travlt med at køre rundt på Bornholm, til gavn for en masse mennesker, alene det gør, at man ikke har så meget energi når man kommer hjem.

Påfuglene på Restaurant Bolsterbjerg

At der så pludselig kom en lille sten, som et bump på vejen forbi, gør det ikke nemmere.

I torsdags ville vi køre en tur til Svaneke så Yulia kunne se, og tage billeder af denne lupin mark

Men vi kom aldrig derned, vi nåede til Almindingen så måtte vi vende om, da jeg fik meget ondt i min mave/ryg. Hjemme ringede jeg til min læge, som henviste mig til Akutmodtagelsen på hospitalet. Så Yulia kørte mig dertil. Jeg blev taget under behandling med meget voldsomme smerter. Der blev taget blodprøver og flere prøver. Det gik pludselig op for mig hvad det kunne være, grundet de meget voldsomme smerter i venstre side af ryggen. Min mistanke om at det kunne være nyresten, blev bekræfter efter en tur i CT-scanneren. Så de gav mig morfin, hvilket jeg gjorde indsigelse imod, da det ikke virker på mig. Først fik jeg en pille – ingen smertedækning, så fik jeg en sprøjte, heller ingen virkning. Først da de gav mig en stikpille, fik jeg ro. De ville indlægge mig, så jeg næste morgen kunne flyve til København for at blive indlagt på Herlev.
Men da jeg var smertefri, bad jeg om at måtte tage hjem, det fik jeg lov til,  sammen med nogle stikpiller.

Det gik helt fint og fredag tog jeg flyveren kl. 06:30. Blev hentet i Kastrup af Falck og kørt til Herlev. Her kom jeg kl.07:50, fik en stol i Akutmodtagrelsen og her sad jeg så og ventede i timevis. Fik talt med en ung læge, som senere kom tilbage og fortalte mig jeg skulle til CT-scanning, da den fra Bornholm ikke var tydelig nok!! Ok op på bordet. Ned til Akutmodtagelsen igen, ventetid, snak med lægen igen. De ville så indlægge mig og operere mig lørdag morgen. Så op i en seng og op på 22. etage hvor jeg havde denne udsigt mod København

Blev hentet for at køre til en ny scanning, hvor jeg skulle ligge fladt på ryggen i 20 minutter, mens der blev taget 250 billeder! Hvordan tror du det går når man har haft et smertedøgn, uden ret megen søvn – nemlig jeg faldt i søvn under scanningen, så alle billederne blev gode 🙂

Tilbage til stuen til en dejlig aftensmad – troede jeg. Jeg fik det her

Smukt pynter men næsten smagsløst, fuldstændigt som det jeg fik på Bornholm.

Masser af undersøgelser, blodprøver også videre. Fik en stikpille til sove på og en til kl. 3 om natten. Kl. 9:30 blev jeg kørt til operationsstuen, og da klokken var ca. 10:10 gik lyset ud.

Jeg vågnede igen på opvågningen kl.11:45 og lå der indtil de var tilfredse med min tilstand. Blev kørt på afdelingen kl. 12:30 – og nøj hvor var jeg sulten. Desværre sagde sygeplejersken, der er ikke noget mad til dig, det er smidt ud da alle på afdelingen har fået – not jeg har ikke fået noget, og de vidste jeg ville komme op til spisetid. Hun kunne se på mig, at det var jeg ikke tilfred med, så hun fik samlet det her sammen til mig

Lidt yoghurt med drys, to flade boller, u/smag , 3 pk smør, 3 skiver ost og lidt marmelade og kaffe

Sådan var min hånd “lagget” til

Det blev ikke meget bedre da aftensmaden består af smørrebrød i ministørrelse. 1 skive rugbrød blev til 4 stykker smørrebrød !

Pænt ser det ud, men der smagsløst ! Har aldrig fået æg med franske kartofler på !

Jeg blev så udskrevet kl. 15:30 og ringede straks til Patientrejser på Bornholm, så de kunne booke en flybillet hjem. Desværre var alt udsolgt, så eneste mulighed var Kombardo bussen. Så sådan blev det, Falck hentede mig kl. 16:30.

Klar i Kombardo bussen

Bussen kørte kl 18:30 så færgen kl 20:30 kunne nås. Så jeg var første hjemme i min seng da kl. 22:30 efter en meget lang dag.

I går søndag havde jeg det godt, men var temmelig træt af al det postyr og narkose som dagen før havde bragt mig.

Nu skal jeg så bare have fjernet det kateter, der går fra min blære og op til den venstre nyre, det skal gøres på onsdag, og jeg skal selv gøre det. Det bliver spændende om jeg kan det. Jeg skal blot trække forsigtigt i de to sorte tråde der hænger ud af min -bip- og så skulle det være klaret

Den her version af min oplevelse er den “pæne” jeg kunne godt havde fortalt den fulde sandhed, men det tjener intet formål, da de dejlige mennesker rundt omkrig på vores hospitaler er udsat for nogle politikers manglende indsigt i deres beslutninger.

Så jeg kan kun sige, at der skal et godt
helbred til at være indlagt på et hospital.

 

I formiddags kom vi så med 4 dages forsinkelse til Svaneke så Yulia kunne se og fotografere lupin marken

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *