Hold kæft den var lang !!!

Så blev det 4. dagen efter min operation for nyresten, og dermed også tid for mig til selv at fjerne det JJ-kateter jeg havde fået opsat. Jeg var lidt spændt på hvordan det skulle gå. Jeg havde to tråde hængende ud af BIP som jeg bare forsigtigt skulle trække i.
Jeg tog fat i trådene og trak forsigtigt, det gjorde slet ikke ondt, men det var en mærkelig fornemmelse at gøre det.

Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet mig, nok ikke det jeg trak ud. Selve snoren var 30 cm lang, det var JJ-kateret også, så en 60 cm lang tingest trak jeg ud, det var ikke den længde jeg havde forventet mig.

Det var hvad jeg trak ud

Så godt så langt, alt var fint ingen smerter men en voldsom trang til at tisse. Det gjorde jeg et par gange, og efter ca. 1 time begyndte jeg at få voldsomme smerter i blære og nyre, så jeg ringede til min læge. Han sendte mig til Akutmodtagelsen på Hospitalet. Jeg kom straks ind, fik to stikpiller til at tage smerterne – og de virker efter bare 10 min. Fik scannet blære, og tjekket urinen. Alle tallene var normale, så det var ikke en blærebetændelse som jeg frygtede.

Efter lægen havde kontakter en overlæge på Herlev, fik jeg lidt flere stikpiller med hjem, med beskeden om at det var bare “efter smerte” efter jeg havde fjernet kateret.

Så nu er jeg hjemme igen uden smerter og klar til få lidt fra hånden herhjemme.

God dag til dig – og pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *