Hun gjorde det

I fredags var vi i København, da Yulia skulle op til Studieprøven i mundtlig dansk. Denne prøve svarer til en Studentereksamen i dansk. Hun var temmelig spændt og noget nevøs, hvilket vel er helt naturligt, når man går op til en eksamen, der normalt taget 12 års skolegang for os danskere og hun kun har læst dansk i 3 år.

Efter ½ times prøvelser kom udløsningen endelig  – BESTÅET

Så det var en meget lettet Yulia der kom ud fra eksamenslokalet.

Vi havde nogle timer inden vi skulle med færgen hjem igen, så vi havde lavet en aftale med en gammel officers kammerat fra Holbæk, at de ville give kaffe og kage på deres båd i Lynetten. Så vi havde nogle hyggelige timer inden turen gik sydpå.

Poul og jeg i dyb snak !
Suzanne rydder op efter kaffen

I dag søndag er Yulia på arbejde som Poder i Søndermarkshallen. Jeg havde overvejet at spille golf, men kan se at termometeret viser 27,9 grader nu kl. 8:35 sååå jeg tror jeg bliver hjemme

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *