Hvad skal man lave

på sådan en søndag hvor Yulia er på arbejde? Tja jeg er da begyndt at vaske bilen, alle de steder en bilvaskemaskine ikke kan nå ind, så må jeg se om resten også bliver vasket i dag – for jeg har det sådan, at NÅR jeg har vasket bil, så bliver det regnevej.

Vi trænger så utroligt til regn her på Bornholm – så jeg må hellere køre ned og vaske bilen !! Så nu ved hvorfor det bliver regnvejr i dag.

Hvad er den sidste uges tid så gået med? Yulia arbejder forsat som Poder en 3-4 dage om ugen, mens jeg hygger mig med ture rundt på vores dejlige ø. Jeg var en tur på Moseløkke Granitbrud hvor Kim og Torben viste hvordan man gennem tiderne har brudt granit, ret spændende OG underholder fortællinger.

Her fortæller Kim om hvordan de lavede de runde granit terrorkugler der står foran Christiansborg

Fredag aften kørte vi en tur til Restaurant Bolsterbjerg i Almindingen for at se deres smukke og meget store tulipantræ. Jeg vil skyde på, at det er 10 meter højt, og netop nu er det sprunget ud

Smukke grøn/gule tulipaner
Og meget tæt på

De har både levende og keramik høns i haven og 3 påfugle hvor vi kun så den ene, og den havde ikke rigtig lyst til at vise halefjer eller blive fotograferet, så Yulia måtte følge med for at få et nærbillede af den

Bliv nu stående
Den her høne, den blev siddnde

Jeg har også været en tur i Kræmmerhuset på Skarpeskadevej. Deres have er nu så smuk, at jeg vil opfordre alle til at besøge den. Her et par billeder derfra

Den gamle Højskole fra 1886 danner rammen om Kræmmerhuset

Haven er på 7000 kvm. og udover haven er der også kunst håndværk, keramik som Anina selv laver og patchwork, tekstiler, pileflet, shampoo, sennep, krydderolier og honning

Der flere små vandhuller med både røde og hvide åkander
Der er også et rislende lille vandfald i flere etaper
En af de mange blomster arrangementer

Det blev også til 9 huller golf, men kun 9 huller – det var alt for varmt at spille i torsdags….

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *