Jeg ved det godt

At jeg er gået noget død med at skrive på min blog, men der er ting i vores liv, der har været meget mere vigtige, og fortsat er det. Så når jeg alligevel vil skrive lidt her på bloggen er det fordi jeg vil fortælle, at vi er i live har det efter omstændighederne godt. Det også selvom vi begge har været igennem en gang COVID-19.
Hos os var det bare som en mild influenza med med feber og ondt i alle led, muskler og med hoste. Måske fordi begge har fået de 3 stik. Hosten var det der varede længst.

Måske lige bortset fra at jeg fortsat har åndenød, når det går meget op ad bakke  med min golfvogn foran mig, så kniber det og jeg må holde nogle pauser på de mange “pensionist bakker”. Men det går, jeg klarer den. Det må være det der hedder en senfølge….

Pensionistbakke (Den ER meget stejl)

Min golfmakker Cai og jeg har et par problemmer ind imellem, men vi indrømmer det ikke

Ingen kommentar

Ellers har Yulia været ansat i Bornholms Regions Kommune siden midt i december, som Poder på Kommunens skoler. Hendes kontrakt udløber den 31. marts. Uden at sige for meget, er der allerede noget nyt i støbeskeen!

Ellers tager vi vores næsten daglige ture på strand eller i skov, således også i dag, hvor vi var en tur i Robbedale, da Yulia ville plukke nogle ramsløg til salaten.

Ramsløg plukke tur
Forhindringsskovtur i Nordskoven efter den sidste storm
På stranden ved Villa Nova

Så har vi jo også fejret Yulias fødselsdag i sidste måned. Vi havde bestilt bord på Strøgets Spisehuz hvor vi nød den gode mad, og hinandens selskab uden for hjemmets 4 vægge

Yulia fik Plankelaks og salat, jeg fil wienerschitzel

Så en lille sjov en til sidst. Jeg har købt noget nyt tandpasta, men jeg er lidt i tvivl om jeg skal bruge det – for bliver mine tænder nu Høje eller Skæve ?

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. Der er 29 dage til…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *