Vi er her stadigvæk !

Selvom vi nu på andet døgn har besøg af en ½ pelikan, og vi bor på toppen af Snorrebakken, så er vi her stadigvæk. Det bliver ikke til nogle rigtige ture ud i naturen. Skoven er ganske enkelt for farlig at gå i, og alle andre steder er det ikke nogen fornøjelse at gå tur. Så vi bliver inden døre – vi har dog lige været en tur nede for at handle lidt ind, på Apoteket og biblioteket. Der var et par bøger og en video, der skulle afleves.

I den forbindelse var jeg lige på museet for at finde nogle postkort og andre småting. Imens gik Yulia en tur om museet, her så hun disse blomster

Er det forår?

Ellers startede Yulia dagen med 1½ times Skype med hendes veninde fra Moskva Tanja (Yoga) i engelsk. Da hun var færdig kom Steen for ugens – dyt dyt skal vi byt – undervisning.

Jeg har taget hul på det nye regnskab for museet, og ellers følger jeg lidt med på de digitale nyheder. Der er jo nok af skræk historier i øjeblikket.

Jeg har lige bag lagkagebunde, så Yulia, forsinket, kan få hendes fødselsdags lagkage. Den må du vente med at se i næste indlæg 🙂

Ellers går dagen med de sædvanlige sysler her på matriklen, og dagen i morgen ser lige nu ud til at blive som i dag !!!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *