Det kribler og krabler nu.

Jeg føler mig næsten som dansk fjernsyn lige nu – genudsendelse på genudsendelse 🙂 men det er vilkårene i vores virus verden af i dag.

Efter alle de sædvanlige morgen gøremål og Yulia’s klargøring til eftermiddagens on-line snak med hendes sprogskole, og mit arbejde med at lægge tekst og musik på de videoer, vi skal bruge på museet, mente vi tiden var inde til en skovtur, godt nok uden madkurv og kaffe. Det tog vi inden vi kørte til Robbedale skoven…. Her gik vi en meget lang tur på lige knapt 2 km. Vi kom forbi denne myretue

Hecules myrer er den største art i Danmark, er lidt sjældne på Bornholm, også kaldet Nordens termitter.

På vores vej tilbage til bilen kom vi lige forbi et område med ramsløg, så der skulle plukkes til salaten

Der er masser af ramsløg nu

Vi rengjorde det sidste af terrassen, så nu er den sommer klar. Så mangler jeg bare at gøre grillen klar – så kan det godt blive sommer.

Yulia gennemførte on-line mødet som den eneste elev, så hun fik en time alene med læreren. Han blev så begejstret for Yulia’s hjemmearbejde, at han ville bruge det i den videre undervisning.

Nyeste hamstringsbølge er i gang, denne gang er det konserves af enhver slags, gør det endelig alle jer der hamstrer, for så bliver der mere frisk mad til os andre, og om ½ år kan I smide det hele ud. Velbekomme siger jeg bare.
Håber I har toiletpapir nok, ellers har forretningerne masser af det

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. Ironi kan forekomme i dagen blog

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *