På skolebænken

Så blev det onsdag og solen er forsvundet!! Heldigvis skinner solen her på Hedebovej. Yulia havde i går formiddags en snak med skolelederen på STX på Campus, på Microsofts TEAMS system. De havde en halv times snak om hvordan skolens systemmer skal anvendes med videre.

Herefter var vi en tur på Apoteket, i T.Hansen og på Politistationen efter Yulias pas. Hun skulle jo have været til Moskva efter hendes nationale pas, og da hendes Opholdskort er udløbet, og det nye ikke kommer endnu (historien om lidt) var vi for længe siden nede på Politistationen, for at få lavet en Tilbagerejsetilladelse, som skal indsættes i hendes pas. Men så kom corona virusen, og satte en stopper for hendes tur til Moskva, så måske kommer hendes nye Opholdskort før, det bliver muligt at rejse igen.

Turen til Apoteket var for at aflevere de brugte sprøjter, jeg har haft min Trulicity i. På vej tilbage til bilen tog Yulia dette billede

I gågaden

Historien om hendes Opholdskort er følgende. Hendes kort udløb den 29. marts. Derfor skal hun søge et nyt, det er der ikke noget galt i, MEN hun kan først søge 3 måneder FØR det gamle udløber. Så det gjorde hun. I den forbindelse fik hun oplyst, at der går optil 7 måneder før det nye kommer !!! Kan du se komikken ?? Det nye er ikke kommet i dag den 1.4. så hun venter…

Hjemme igen gik Yulia i gang med at bruge alle de informationer hun fik ved formiddagens on-line møde, og jeg startede med at skrive blog.

Kl 15:00 var der lærermøde på Campus Bornholm on-line på Microsofts TEAMS. Yulia fulgte med i ret lang tid, men på et tidspunkt kom hun og hentede mig med ordene “Hør lige hvad de snakker om, hvad skal jeg bruge det til” – og nej det kunne jeg godt forstå hun spurgte om. Det var nogle NØRDER der sad til sidst, og snakkede om bedøvende ligegyldige ting, som absolut intet havde med undervisning at gøre, der var også en hel del af lærerne, der stille sivede væk. Bagefter talte vi om de ting hun fandt væsentlige. Blandt andet fik hun oprettet et arbejdsmail, og andre relevante ting hun har brug for, som lærer i disse E-learning tider.

Det blev til en god lang pause, inden hun gik i gang med 1 times Skype med Dima. Jeg begyndte at klargøre til aftensmad.

Aftenen gik med de sædvanlige ting, og lidt tidligere i seng end normalt, havde en ret træt hustru !

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *