Praktisk foranstaltning !!

Fredag startede så sent, at Yulia slet ikke nåede at lave morgengymnastik eller være med på Meditationen online. Så du kan godt forstå, at vi sov rigtig længe i dag, 8:15 blev den før vi vågnede op, til et strålende solskinsvejr, og næsten ingen vind. Det måtte udnyttes.

Men først måtte vi en tur til Svaneke. Jeg blev i går kontakter af en mand fra Svaneke, der under oprydning, havde fundet nogle gamle militære effekter, han spurgte om vi ville have. Naturligvis vil vi det, så vi sadlede op og kørte afsted.
Det var tre spændende effekter, som jeg lige skal have tjekket, før jeg viser dem. Jeg ved hvor de stammer fra, da der var en flot beskrivelse om dem – men jeg vil godt ligge tjekke det. Yulia måtte lige en tur til røgeriets have, for at se, hvordan det så ud med blomsterne der. Haven var rigtig flot, specielt stod tulipanerne flotte.
Jeg vendte mig den modsatte retning hvor jeg fik dette i linsen

Svanekes berømte vartegn, vandtårnet tegnet af en meget ung Utzon
Kanonerne måtte lige besigtiges

Hjemme igen gik Yulia i gang med 2 timers Skype med yoga Tanja, og en time med Hockey Boy.

Fint tænkte jeg, de tre timer kan jeg godt bruge, til noget fornuftigt i det gode vejr. Jeg fyldte vandflasken, tog det rigtig tøj på, og kørte til Rø. Det blev til 9 huller på kun 1½ time, så jeg spillede rigtig godt. Ind imellem ekspermitterede jeg – og det gik ikke hver gang ligegodt, men sådan er det, så blev det prøvet.

Ingen kommentar !!!

Jeg var hjemme næsten samtidigt med at Yulia var færdig med dagens undervisning. Vi fik en sludder, og en kop kaffe. Kl 17:00 skulle vi hente Bolin, køre til lufthavnen for at hente Fassel og hans bil hjem. Han havde været på Bispebjerg, som jeg skrev om i går. Vi fik ham og bilen hjem, hvorefter vi kørte Bolin hjem. Var ude for at handle lidt, til det slunkne køleskab og maver.

Hjemme igen gik Yulia en lang tur, hun havde jo ikke været på golfbanen, imens lavede jeg aftenmad som blev nydt. Lidt sofa hyggetid, før vi gik til hver vores computer. Mig for at skrive blog, og Yulia for at forberede lektier til næste uge, og sådan gik vores fredag.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *