Sablen virker….

Det er ikke i dag onsdag, jeg er blevet øm i mine ben, men i min r.. da jeg det meste af dagen har siddet foran computeren eller i sofaen, og set alt muligt skrammel, jeg trængte til en of-day. Yulia derimod har været flittig som altid. I formiddag 1½ times Skype, i eftermiddag først 1 times Skype, så 1 times on-line Skype med Sprogskolen og så sluttede hun lige med 1½ time Skype. Så vi har lige set hinanden et par gange, når der var mad på bordet. Vi var lige ganske kort tur i byen, der manglede lidt småting til aftensmaden.

Så som du kan forstå, er der ikke så meget at berette om i dag – og så dog alligevel. Jeg tror der er gået op “for nogle” hvem der er daglig leder på museet. Han måtte krybe til korset, da jeg tog sablen frem og raslede lidt med den, så nu har jeg det oven i købet på skrift !!! Nu må vi se hvor længe det holder. Artiklen jeg læste i Berlingske om, hvordan man skal behandle en “Formindsker” passer.

P.S. Den ½ pelikan tror vist den skal slå sig ned her, men det kan den godt glemme, vi skulle gerne til Djævleøen i næste uge.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *