Så ruller den lille hvide

Mandag morgen var en sædvanlig morgen – næsten. En af Yulia’s veninder holdt on-line  session om og med meditation, så jeg var helt stille i 45 minutter.

Derefter trængte Yulia til lidt frisk luft, så vi kørte til vores favorit skov, Robbedale, hvor vi tog en kort gåtur, inden vi igen var hjemme kl. 10.

Smukt udsprunget lærketræ

Her begyndte jeg at finde mit golftøj frem, for at finde ud af hvilket jeg skulle bruge – ups – normalt er der en masse små kineser, der syer ens tøj mindre, men i mit tilfælde, har de syet det større, så det er alt for stort !!!! Så det må jeg finde mig i….. det går nok også, heldigvis er selerne opfundet.
Imens jeg prøvede tøj, gik Yulia i gang med at lave lektier i dansk.

Det blev frokost og derefter var der lidt sofa hygge, inden vi kørte til Rø og Gudhjem Golfklub hvor jeg er medlem.

Solen skinnede fra en skyfri himmel MEN det blæste temmelig meget deroppe. Vi nåede banen i god tid, og jeg gjorde klar til at spille

Klargøring
Så er jeg klar

Vi startede på den tid jeg havde bestilt, og så var det mine betænkeligheder startede – fordi det er 4 år siden jeg sidst, har svinget en golfkølle, ville jeg være i stand til at ramme bolden, kunne jeg få den op at flyver, eller blev det jordstrygere.

Mine betænkeligheder blev hurtigt gjort til skamme. På 1. hul, teede jeg bolden op, tog min driver op af bagen, slog et par prøveslag

Prøveslag
Retningen kigges ud

Vendte mig tog stance (som det hedder) svingede driveren og ramte bolden lige i røven – wau for et slag. Det havde jeg slet ikke ventet, og sådan forsatte med et par undtagelse. En i et vandhul, fandt ikke min egen bold, men to andre. Og så var der lige en enkelt jordstryger, men alt i alt var jeg godt tilfreds.

Meget vanskeligt skud, der stod et træ lige i den retning jeg skulle skyde, men jeg kom helskinnet forbi det.

Putning på hul 8.

Herefter begyndte Yulia, at syntes nu var det ved at være nok. For her begyndte vinden virkelig at kunne mærkes. Så jeg spillede dette hul og det næste hul 8 færdig, hvorefter vi gik tilbage til klubhuset, satte mit udstyr ind i mit skab, og så var den runde ovre. Jeg spillede 8 huller, normalt er en fuld runde på 18 huller, men det orkede jeg ikke første gang på banen. Da jeg talte min point (Stabelfort) samme havde jeg 14 point. Hvis jeg skulle have spillet til mit handicap, som er 27,1, skulle jeg have haft 16 point. Men som sagt, så er jeg godt tilfreds efter 4 års pause.

Vi kørte hjem, jeg måtte tage et bad, da jeg var temmelig våd af sved…. Temperaturen var 20 gr. da vi kom tilbage til bilen, så der er ikke noget at sige til jeg var meget svedt.

Eftermiddagen gik med forberedelser for Yulia og lidt NCIS på sofaen for mig. Aftensmaden blev indtaget, farseret aubergine og så faldt der ro over matriklen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. Vi så Statsministerens bla bla bla pressemøde, ikke særlig imponerende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *