Føj hvor det stinker….

Så blev det igen tirsdag morgen, og tid for den ugentlige tur på vægten og nålen i låret. Blodsukker målingen var den samme som i sidste uge 6,7, det er som om det rykker sig nedad, i små ryk over et par uger, men nedad går det. Det samme gjorde vægten, så nu mangler der kun 600 gram, så er det minus 10 kilo!!!

I morges havde Yulia igen en on-line meditations seance, men kun på 30 min, så det klarede jeg i fin stil. Vi tog en kop kaffe, og så kørte vi en tur i skoven. Nu fik vi jo ikke gået så meget i går kun 4,5 km (ironi kan forekomme) men under alle omstændigheder, var det en dejlig tur. Anemonerne blomster så flot nu, se selv

Blomstrende hvide anemoner
Fotografen i fuld sving

Skoven er så småt ved at vågne op, ikke fordi den har sovet så dybt i denne vinter, men alligevel. Fuglene fløjter, spætten hakker, skovduerne flyver og skovbunden myldrer, mest med myrer og mos.

Grøn skovbund og brune træer

Vi kørte en kort tur på  optanknings køb i Netto(den lå lige på vejen hjem) hjemme igen gik jeg i gang med at skrive skilte og historier til de nye ting, der skal udstilles på museet. Yulia gik i gang med at lave undervisning og hjemmearbejde til hendes 3 klasser på Campus.

Desværre er det også tid for pollen, jeg er begyndt at kunne mærke det. Det betyder at jeg nyser ret meget, og DET er ikke smart i denne corona tid. Så Benadryl’en er aktuel, det samme er vores luftrenser, som jeg købte for tre år siden. Den står her ved siden af mig, og den hjælper rigtig godt

Electrolux luftrenser

Forår betyder jo også andet end pollen – nemlig bønderne kører gylle ud, hvilket de ALTID gør når det er varmest, og vi er i en ferieperiode (Påske) Jeg tror sgu de nyder, at genere os andre med deres infame lugt fra gylle. Det kunne godt tage lidt hensyn til os andre. Føj hvor her stinker, vi kan ikke åbne et vinduer eller en dør, for at få lidt frisk luft.
Nu kender jeg godt alle deres argumenter, men jeg køber dem ikke. Problemet er tror jeg, at deres gylletanke er for små, det vil sige de købte dem for små !!!!

Vi blev nød til at holde en pause og få lidt frisk luft, og da jeg var begyndt at rydde op i mit skrivebord (det lyder grimt) fik jeg den ide, at vi skulle i Jysk for at købe nogle små plastik bakker. Der kunne være 4 små og 1 stor, så nu er der orden i den første skuffe

Sådan ser den ud – pris 4 kr. pr stk. (5 kr. for de store)

Den pris kan lige klares 🙂

Sidst på eftermiddagen var det FOR meget, vi kunne simpelthen lugte gyllen inden døre, så vi måtte lige en tur væk for at få lidt frisk ilt til lungerne. Vi kørte til Arnager, her var der masser af dejligt frisk luft. Det blev naturligvis til lidt hygge, og et par billeder langs den særpræget strand

Hov – der var lige en kejserkrone der skulle fotografers
Solen var dejlig lang klinten
Meget særpræget strand
Jeg nød at sidde i solen

Ellers bød dagen ikke på så meget andet end de sædvanlige hjemlige gøremål, som kaffedrikning, sofahygge, lidt TV og aftensmad. Den bestod i går af medisterpølse, nye kartofler, brun sovs(Yulia elsker brun sovs) og med rødkål.
I dag nåede temperaturen op på 15.2 grader, solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen, så det har været en rigtig god dag på Solskinsøen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *