Julen varer lige til Påske

Som vi alle vi alle ved, er det 80 år siden at Danmark blev besat af Tyskland, netop i dag den 10. april var det Bornholms tur til at blive besat af de tyske tropper. Men det er historie, og det syntes jeg det bare skal være, selvom jeg i går blev interviewet til P4 Bornholm. De skulle efter signende sendes i dag den 10. april kl. 8:45. Nok om det.

Yulia og jeg har arbejdet sammen om blandt andet Microsofts TEAMS, som hun vil bruge til on-line undervisning med hendes elever. Vi brugte nogle timer om formiddagen, og vi kom langt, men ikke helt i mål.

Ellers har det været en meget stille dag, jeg mente at i dag burde jeg højtideligholde Nadveren ved en god frokost med en enkelt( 4cl) vodka til frokost – så det gjorde jeg. 🙂

Efter frokost arbejde vi videre med TEAMS indtil vi fik nok. Så kørte Yulia os til Villa Nova for at gå en tur i skov og på stranden, fordi der i Knudsker igen lugtede slemt af gylle 🙁

Havet filmes

Sådan blev videoen

Sidst på eftermiddagen havde Yulia 2½ times Skype, så det blev kun til en håndmad og lidt sofahygge, men inden bar vi julen ud, eller rettere juletræet blev båret til haveaffalds pladsen her hvor vi bor. Så vi hold ord !!!

Det var vist også klar til at ryge ud…

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *