Kedelig dag !

Langfredag blev en meget fredelig dag. Morgenstunden var som den plejer, dog har Yulia pt. meditation on-line med en veninde fra Moskva, om morgenen. Efter denne kørte vi en tur til Robbedale, for at gå en frisk morgentur. Den var en herlig tur med fuglefløjt og dejlig sol.

Vi kørte ikke direkte hjem, men kørte ad skønne veje til Lobbæk, for at købe æg hos Henriks Æg. Han kom med helt friske æg, ligesom vi kom, mere nylagte bliver de ikke. Hjem igen til en lille frokost, hvorefter jeg fik serveres en kop dejlig grøn te.
Yulia have 1½ times Skype med yoga Tanja, hvorefter hun gik i gang med et ellers andet undervisnings halløj, tror det er til næste uge på Campus. Jeg sad og smånussede med lidt oprydning, hvor jeg fandt ud af, at opladeren til vores videokamera var pist væk. Ledte som en gal efter den, men fandt den ikke. Så jeg måtte bestille en ny, det blev en ret billig fornøjelse, heldigvis.

Solen skinnede dejlig i går og først på eftermiddagen var det næsten vindstille og 16 graders varme. Så jeg kiggede lidt på græsplænen, for at se om jeg skulle slå den igen. Besluttede at det måtte vente til i næste uge, her var nemlig så stille udenfor, så jeg ville ikke støje, og her lugtede ikke af gylle  🙂

Sidst på eftermiddagen havde Yulia 1 times Skype med Dima mens jeg læste nyheder på nettet. Jeg må indrømme, at jeg er temmelig træt af at høre om corona. Der sker altså også andre i vores Verdenen, men det ligesom om alle journalister kun tænker på corona.

Efter aftensmaden gik vi lige op på toppen for at se solnedgangen

Lige før den forsvinder

Ellers har dagens mest opmuntrende været, at vores enlige rose stadigvæk står flot i blomst

 

Pas god på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *